Item:1129 is not available.

Rekruttering

Headhunting av dyktige sekretærer/ koordinatorer/lederassistenter/ sentralbord-resepsjonister og øvrig back-office-personell.
  • Ring Jorunn på mobil 90 02 76 11

Executive Search - en sikker metode for å identifisere og håndplukke de best egnede kandidater til slike stillinger. Gjennom aktiv og målrettet markedssøking - uten annonsering - letes frem kandidater som i utgangspunktet ikke er søkere, men som har de aller beste forutsetninger for å fylle den aktuelle stillingen.

Jorunn Fragge har lang erfaring i bransjen, hvorav 10 år i AS ISCO Group, og egen virksomhet siden 1996. I samarbeid med oppdragsgiver utarbeides en nøyaktig kravspesifikasjon for stillingen samt en ønsket personprofil. Det grunnleggende i utvelgelsesprosessen er å matche jobb og person. Denne fremgangsmåte benyttes mer og mer for disse yrkesgrupper - noe som understreker behovet for å håndplukke kandidater også til ovennevnte stillinger.

Mange ledere som skal ansette nye, nære medarbeidere gjør den feil at de søker etter en kandidat ut fra hva stillingen har krevet tidligere, fremfor å se hva stillingen vil kreve i fremtiden. Her ønsker vi også å kunne bidra som aktive rådgivere overfor våre oppdragsgivere. 

Ta gjerne kontakt med oss for å finne ut hvordan vi kan bistå deg. Kontakt oss » 

Selection og evaluering av finalekandidater se Forretningsidé.Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner