Item:1129 is not available.

Nettstudier

NETTSTUDIET ADMINISTRATIV KOORDINATOR ER EN SUKSESS.

I samarbeid med nettskolen Norges Yrkesakademi har Jorunn Fragge utviklet studiet for fremtidens sekretær. Her tilegner du deg ferdigheter som markedet etterspør i rollen som administrativ koordinator eller sekretær.
  • Ring Jorunn på mobil 90 02 76 11
En administrativ koordinator har et bredt spekter med framtidsrettede ferdigheter for å kunne tilføre vesentlig verdi til selskaper og organisasjoner, og vil bidra til å smøre maskineriet i enhver virksomhet. Det kreves derfor en bred kompetanse innen sentrale administrative prosesser og bruk av moderne informasjonstekonologi.

Etter fullført utdanning som Administrativ koordinator – fremtidens sekretær – vil du både kunne jobbe som en støtte for ledere, avdelinger og styrer i stillinger som administrasjonssekretær og personlig assistent, og du vil kunne søke på stillinger som advokatsekretær.

Nettstudiet gir deg et solid fundament for å starte en administrativ supportkarriere, og du kan være trygg på egne kunnskaper og ferdigheter. Les mer om Administrativ koordinator. Du finner søknadsskjema på www.norgesyrkesakademi.no. Nettstudier gir fleksibilitet. Les når og hvor du vil. Løpende opptak.


Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner